Ons aanbod

Ons aanbod

Workshops

Wil je een gezellige middag doorbrengen met vriendinnen, onder het genot van een mini-high tea? Dan ben je bij Art Rosana aan het juiste adres. Het leuke is dat je er ook nog iets van opsteekt én met een zelfgeschilderd kunstwerk naar huis gaat.

> Bekijk onze workshop pagina

Moswand verlichting

Moswerken

Met een moswand van Art Rosana heb je een fantastische blikvanger in je interieur. Iedere kantoorruimte, winkelpand of woonkamer verandert in een trendy, rustgevende ruimte.

> Bekijk ons mos pagina

Zijdebloemen en bloesembomen

Art Rosana maakt zowel zijdebloemstukken als bloembomen voor ieder interieur. Met een zijdebloemstuk of bloesemboom van Art Rosana fleur je de hele ruimte op. Het zijn echte sfeermakers in je (kantoor)interieur.

> Bekijk onze bloesemboom pagina

Kunst pioenrozen

Kunst

Bij Art Rosana kun je terecht voor unieke schilderijen. Zo heb je altijd wat leuks aan de muur, precies zoals jij het had bedacht.

> Bekijk onze kunst pagina

Verhuur

We verhuren zijden bloesemwanden, bloesembogen, bloemstukken en kunstbomen voor babyshower, bedrijfsopening of iedere andere gelegenheid.

> Bekijk onze verhuur pagina

Webshop

Onze webshop is gevuld met leuke bloem- en moswerken, lampen en schilderijen. Aantrekkelijk geprijsd. Voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

> Bekijk onze webshop

Webshop

Naast workshops en projectwerk, bieden we ook verschillende producten te koop aan via onze webshop.

[et_pb_shop posts_number="3" columns_number="3" _builder_version="4.7.1" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][/et_pb_shop]

Testimonials