Ons aanbod

Mos

Met een moswand van Art Rosana heb je een fantastische blikvanger in je interieur. Iedere kantoorruimte, winkelpand of woonkamer verandert in een trendy, rustgevende ruimte.

Met mos een warm, fijn en creatief interieur

Mos is een bijzondere sfeerbrenger in huis en op de zaak. Voor in de woonkamer of slaapkamer. Maar ook voor op kantoor, in de vergaderzaal of in de hal en entree. Of in het toilet of badkamer.

Ons aanbod met mos

Mos muur Art Rosana

Moswanden

Wil je een complete wand met mos of slechts een deel van een wand? Er is veel mogelijk. Onze moswanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook is het inbouwen van verlichting of je logo in de wand mogelijk.

Foto van een klein moswerk

Kleine moswerken

Art Rosana maakt originele logo’s, schilderijen, ‘dots’ en andere werken van hoge kwaliteit rendiermos. Met zo’n moswerk heb je een echte blikvanger aan je muur.

Goed voor de gezondheid

Mensen voelen zich prettig in de natuur, waardoor hun hartslag daalt en ze zich fijner voelen. Met een moswand breng je de natuur naar binnen en geniet je ook binnen van deze voordelen. Zowel thuis als op kantoor.

Lekkere akoestiek

Mos heeft ook uitstekende akoestische karakteristieken, waardoor mos geluid en lawaai dempt. Daardoor draagt een moswand of mosplafond optimaal bij aan een prettige akoestiek in de ruimte. Geen schelle en holle ruimtes meer met mos.

Mossoorten en onderhoud

Wij maken gebruik van geprepareerd en gemummificeerd mos, dat zeer zacht aanvoelt en onderhoudsarm is. Afstoffen is genoeg.

Duurzaam gekweekt mos uit Noorwegen

Onze moswanden en moswerken zijn gemaakt van hoge kwaliteit rendiermos. Dit mos wordt op een duurzame manier gekweekt in Noorwegen en onder staatstoezicht geoogst. Ook is het mos behandeld, zodat het niet meer groeit. Je hoeft dus niet met een plantenspuit in de weer.

Soorten mos

We kunnen hoogteverschillen creëren door te werken met hoge en lage mossoorten, waardoor er een prachtige moswand of mosschilderij ontstaat.

We kunnen de volgende mossoorten leveren. In vele verschillende kleuren.:

  • Platmos
  • Bolmos
  • Mossenmix

Kleuren mos

De mossoorten kunnen we in verschillende kleuren leveren, waardoor er altijd wel een kleur bij zit dat voor jouw toepassing geschikt is. De meest gekozen kleur blijft groen, vanwege de herkenbaarheid en het bijbehorende fijne gevoel.

Hieronder een groot aantal beschikbare kleuren. Zit jouw kleur er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Testimonials

Neem contact op

Geïnteresseerd geraakt? Wil je meer weten? Of vrijblijvend een kop koffie doen? We horen graag van je.

Privacy statement