Ons aanbod

Verhuur

We verhuren zijden bloesemmuren, bloesembogen, bloemstukken en kunstbomen voor babyshower, bedrijfsopening of iedere andere gelegenheid.

Een passende aankleding bij een feestelijke aangelegenheid

Wil je een bijzondere gelegenheid kracht bijzetten? Bij ons huur je eenvoudig zijden bloesemwanden, bloesembogen, bloemstukken en kunstbomen.

Juist in deze tijden is het decoreren van je verjaardagsfeestje, bruiloft of babyshower belangrijk, ook al wordt het op kleine schaal georganiseerd. Een bloesemboog of wand is een waar ‘statement-piece’ in de ruimte. En zeg nou zelf; wat is er leuker dan foto’s maken voor een bloesemwand (op anderhalve meter), of elkaar het ja-woord geven onder een fantastische bloesemboog?

De bloesemwanden en bloesembogen van Art Rosana zijn gemaakt van zijden bloemen, hortensia’s en rozen. Ze zijn in twee kleuren verkrijgbaar: verschillende tinten roze en (ivoor)wit.

Tarieven huur bloesemmuur en bloesemboog

De bloesemwand en bloesemboog zijn gemaakt van zijden bloemen, hortensia’s en rozen. De bloesemwand is in twee kleuren verkrijgbaar: roze (in verschillende tinten) en wit (ivoorwit).

Formaten

Maat bloesemmuur: B 180 × H 240 cm.
Wil je een groter formaat, neem dan contact op.

Deze wand wordt veel gebruikt als ‘partywand’ om jouw feesten op te fleuren en als achtergrond om gasten te fotograferen.

Bloesemboog in de kleuren roze/wit en de ‘Say yes to the dress’ roze/wit/paars en groene boog.

Tarieven

Prijs huur bloesemmuur per 2 dagen (incl. verzenden tot 20 km vanaf Veendam): € 220,-.
Prijs huur bloesemboog per 2 dagen (incl. verzenden tot 20 km vanaf Veendam): € 180,-.

De prijs is € 220,- inclusief de montage, maar de prijs voor het vervoer varieert.

Hiervoor kun je het beste contact met ons opnemen via info@artrosana.nl.

Ook is er de mogelijkheid om extra accessoires erbij te boeken, o.a. vazen met roze/witte pioenrozen, roze flamingo’s, pauw, papegaai, etc.
Reserveer op tijd!

Testimonials

Neem contact op

Geïnteresseerd geraakt? Wil je meer weten? Of vrijblijvend een kop koffie doen? We horen graag van je.

Privacy statement