Huurvoorwaarden

Kunst kopen of huren

Art Rosana-kunstwerken zijn beschikbaar voor verhuur of verkoop en worden bij je thuisbezorgd. Voor elk budget, smaak en interieur hebben we iets passends.
Art Rosana komt graag vrijblijvend bij je langs met je favoriete kunstwerken uit de collectie. Zo kun je de gekozen kunstwerken in je eigen huis bewonderen. Nadat je een keuze hebt gemaakt, hangen we het gekozen kunstwerk zonder extra kosten op en nemen de overige werken weer mee terug. Je krijg elke zes maanden de mogelijkheid om te wisselen, zo verandert je kunst met je mee.
Je mag een werk zo lang huren als je wilt, maar direct kopen mag ook. Bedenk je later dat je het gehuurde kunstwerk wilt kopen? Geen probleem. De eerste zes maanden huur trekken we af van het aankoopbedrag.

Wat kost het?

Het maandelijkse huurbedrag hangt samen met de waarde van het kunstwerk:
€14,50 per maand voor werken tot €500,=
€19,50 per maand voor werken van €500,= tot €1.000,=
€34,50 per maand voor werken van €1.000,= tot €2.000,=
Voor werken van boven de €2.000,= stellen we op aanvraag het maandbedrag vast.

Hoe werkt het?

Bij ArtRosana maken we het je zo makkelijk mogelijk.
Jij kijkt online of komt gezellig langs en kiest je favoriete kunstwerk uit en beslist of je het kunstwerk gaat huren of kopen.
Als je een kunstwerk graag in het echt wil zien, maak je een afspraak om bij ons langs te komen. Als je graag advies wilt met betrekking tot onze collectie, of als je andere vragen hebt, neem dan contact op.
Elke zes maanden heb je de mogelijkheid om te wisselen.
Wij bezorgen het werk gratis bij je thuis.

Verzekeren

We gaan ervan uit dat je net zo goed zorgt voor de kunstwerken als wij dat doen. Maar kunstwerken zijn nu eenmaal kwetsbaar en een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom wijzen we er op dat je zelf moet zorgen dat je goed verzekerd bent, tegen zowel schade als diefstal van kunstwerken. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van je inboedelverzekering.