Over ons

Rosana onder boog

Art Rosana maakt unieke werken voor je interieur. Of het nu gaat om je kantoor, winkel of woonkamer; met een werk van Art Rosana heb je altijd iets unieks in huis.

Wij maken de mooiste moswanden, van hoge kwaliteit rendiermos. Voor wie een hele wand teveel is, maken wij ook kleine werken van mos. Denk bijvoorbeeld aan je bedrijfslogo in mos, of een mosschilderij.

Je kunt bij ons terecht voor zijdebloemstukken en bloesembomen. In overleg met jou zoeken we de bloempot of vaas die bij jouw interieur past, zodat je precies krijgt wat je wilt.

Ben je op zoek naar iets leuks voor boven je bank of in je kantoor? Dan schildert onze kunstenares Rosana Holscher een mooi werk dat precies bij je past.

Ook kun je bij Art Rosana terecht voor een gezellig middagje met vriendinnen. We geven workshops waarbij je leert schilderen, onder het genot van een mini-high tea. Natuurlijk geheel corona-proof.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Over Rosana

Rosana Holscher maakt unieke schilderijen. Zij schildert in diverse stijlen; aangepast aan elk (kantoor)interieur. Enkele van haar stijlen zijn: abstract, realistisch, modern en figuratief.

Rosana is van Argentijns-Nederlandse afkomst en woont sinds haar derde levensjaar in Veendam. Als meisje was ze altijd aan het tekenen. Zo’n tien jaar geleden heeft ze deze hobby opgepakt en is begonnen met schilderen. Sindsdien krijgt ze diverse opdrachten om schilderijen te maken. Vanwege groot succes is ze haar eigen bedrijf Art Rosana begonnen.

Naast schilderijen op maat kan men bij Art Rosana terecht voor bloesembomen, moswanden, workshops, bloempotten en Moss-DIY-kits. Neem eens een kijkje in onze webshop!

Testimonials

Neem contact op

Geïnteresseerd geraakt? Wil je meer weten? Of vrijblijvend een kop koffie doen? We horen graag van je.

Privacy statement