Blog

Snelle manieren om je woonkamer op te leuken

Soms heb je gewoon de kriebels om je woonkamer op te leuken, maar geen tijd voor een complete make-over. Met eenvoudige middelen kom je een heel eind. Wij van Art Rosana geven je een paar tips.

Verander de aankleding

De bank is een belangrijk onderdeel van je woonkamer. Als je je kussens vervangt, ziet de ruimte er direct anders uit. Je kunt ook een ander stofje om je oude kussens naaien (of kijk je buurvrouw/oma lief aan). Nu nog een dekentje erbij in dezelfde kleurstelling en je loungeplek is klaar voor je chill-avondje!

Aan de muur

Hang een plank aan de muur en zet hier je lievelingsvaasjes of beelden bijelkaar. Je kunt ook een paar fotolijstjes ophangen of leuke borden.
Heb je meer tijd, denk er dan eens aan om één muur in een andere kleur te verven of leuk behang te plakken.

Accesoires

Loop eens een kringloopwinkel binnen. Dat is echt de moeite waard, want de meeste kringloopwinkels vullen elke week hun aanbod aan. Je vindt er de origineelste accessoires, leuke lampen en andere spulletjes voor een zacht prijsje. Even schoonmaken en je woonkamer ziet er weer heel anders uit.

Doe ‘ns groen

De allersnelste manier om je kamer op te leuken is natuurlijk een vaas bloemen of plant(en) neerzetten. Groen doet het altijd goed.
Heb je geen groene vingers, kijk dan eens op de site van Art Rosana voor een mooi zijdebloemstuk. Je kunt altijd contact opnemen voor meer info.

By Art Rosana. Geschreven door Ingrid E.