Blog

Stofferen doet wonderen

Stofferen doet wonderen

Heb jij een leuk stoeltje gescoord bij de kringloopwinkel of op Marktplaats, maar is de stof gaar of niet jouw kleur? Bij Art Rosana kun je je stoel laten stofferen, zodat het helemaal jouw smaak wordt. Denk ook aan de kussens in je caravan of boot: hoe leuk is het om uit te pakken met teddystof of jaren ’70-bloemen? Kortom; alles kan!

Gispen

De laatste tijd heeft onze stoffeerder een aantal Gispen-stoelen omgetoverd tot ware kunstwerken die passen in het interieur van de klant. De Gispen fauteuil 1409 kwam een paar keer voorbij. Geen wonder, want dit ontwerp van André Cordemeyer uit 1959 is heerlijk basic en past daardoor in bijna elk interieur. Ook de Gispen-stoel 1235 is door Art Rosana gestoffeerd; de originele versie met de bakelieten armleggers uit de jaren ’60.

Tot slot

Niet iedereen heeft het geluk zo’n geweldige vintage design-vondst te doen. Daarom bekleden wij natuurlijk ook jouw ‘gewone’ stoelen of caravankussens. Voor meer info of prijsopgaves kun je contact opnemen met Art Rosana: https://www.artrosana.nl/contact/.