Smudge Sticks Salie

Smudge Sticks Salie

Pakketje van 3 x witte salie met rozenblaadjes, butterfly pea en lavendel Smudge Stick Klein – 8 cm. Witte salie smudge stick is een sterke reiniger, opent de hart energie en reinigt de aura.

Witte Salie (Salvia Apiana) komt oorspronkelijk uit Californië en wordt al eeuwen door de Indianen als wierook gebruikt tijdens zuiveringsceremonies en gebeden. Het verwijdert zware energieën. Open een raam als je binnen in huis de salie gaat smudgen zodat de energie weg kan stromen. Salie stimuleert visioenen en dromen. De bladeren van witte salie staan bekend om hun unieke geur. Salie wordt ook gebruikt als natuurlijke afweer van muggen en motten in kleding.

Rozenbloemblaadjes worden gebruikt voor meditatie, waarzeggerij, het vergroten van paranormale gaven en communicatie, het contacteren van krachten en wezens in andere dimensies. Traditioneel wordt de roos geassocieerd met het aantrekken van liefde, het verlenen van vrede, het stimuleren van seksuele begeerten en het verbeteren van schoonheid. Het element is voornamelijk water. De geur is zwaar, warm en aromatisch met een vleugje scherpte die lang aanhoudt na het branden.

Butterfly pea zorgt voor harmonie met de intentie algeheel welzijn van de mensen te bevorderen middels een toegevoegde essentie van liefde, geluk en vreugde.

Lavendel werkt kalmerend en werkt verzachtend.

15,00